IFN-uri noi 2020 care acorda credite restantierilor

Creditele nebancare sunt credite acordate de IFN-uri, institutii autorizate si aflate sub stricta supraveghere a BNR.

In prezent, aceste institutii financiare nu mai solicita adeverinta de venit.

Se constata ca multe dintre societatile nebancare solicita in locul adeverintei de salariu, o copie dupa extrasul de cont.

Chiar daca nu ai cont deschis la o banca, exista posibilitatea sa accesezi un credit doar cu buletinul.

Mai poti sa ai la dispozitie si varianta pe care ti-o ofera unele IFN-uri de gestionare a domiciliu a imprumutului. Exemplu: iCredit.

In prezent, un credit nebancar se poate accesa online foarte rapid doar cu buletinul si aceasta operatie n-ar trebui sa dureze mai mult de 3-5 minute.

Ai nevoie doar de un calculator si poti aplica de oriunde pentru un credit nebancar fara adeverinta de venit.

Completezi doar niste formulare online puse la dispozitie.

Incarci pe internet documentele scanate si solicitate si astepti cateva ore sa ti se verifice respectivele documente.

Trebuie doar sa te asiguri ca vei avea de unde plati suma de bani primita la data scadenta.

De obicei, majoritatea institutiilor financiare nebancare au un termen maxim de 30 zile pentru returnarea integrala a sumei imprumutate.

Mobilo Credit

Mobilo Credit este o institutie financiara destul de noua care a aparut in 2016.

Orice client care apeleaza la Mobilo Credit poate primi in functie de anumite conditii pana la 1.600 RON.

Suma minima pe care o poti primi de la acest IFN este de minim 175 RON.

In orice caz, daca esti client nou, adica ai mai aplicat pana acum la Mobilo Credit, nu poti primi mai mult de 250 RON.

Suma maxima de 1600 lei va fi disponibila ulterior, dupa rambursarea primului credit.

Acest IFN ofera un credit fara adeverinta de venit, deci un imprumut la care ai nevoie doar de buletin.

Daca te intrebi cum se aplica, ei bine acest proces este foarte usor si nu dureaza decat cateva minute.

Poti intra direct pe site-ul Mobilo Credit si poti completa de acolo cererea de imprumut sau daca ai un smartphone este si mai simplu deoarece poti descarca aplicatia Mobilo pe telefonul tau si aplica de acolo.

Cel mai avantajos lucru la acest credit fara adeverinta de venit este faptul ca se ofera cu dobanda 0.

Bineinteles, de acest beneficiu te bucuri doar la prima aplicare.

Sumele de bani primite se pot returna in maximum 31 zile sau minimum 5 zile, fie prin ordin de plata, fie online, ori direct in numerar la o reprezentanta a Bancii Transilvania.

Conditiile generale tin de varsta, iar aici ne referim la varsta minima acceptata de 24 ani si cea maxima de 70 ani si la un venit indiferent de sursa de minimum 700 lei.

De luat in seama ca la Mobilo Credit esti acceptat chiar daca in trecut ai fost refuzat de banci din cele mai diverse motive, ca venit scazut, interval de varsta neacceptat, ori statut de rau platnic in Biroul de Credit.

Nu in ultimul rand, pentru un credit fara adeverinta de venit la Mobilo Credit, nu se aduc garantii, nu este nevoie de giranti si nu se platesc comisioane.

Telecredit

Telecredit este un alt IFN de care se pot bucura cei care isi doresc un imprumut urgent nebancar, dar dintr-un motiv sau altul nu pot prezenta adeverinta de salariu, fluturas sau cupon de pensie.

Primul imprumut doar cu buletinul Telecredit poate fi de o valoare maxima de 500 RON, iar ulterior odata cu incheierea unui al doilea contract de credit, bineinteles, dupa achitarea primului, suma disponibila va creste pana la 1.500 RON.

Perioada de finantare se intinde pana la 30 zile si nu poate fi mai mica de 10 zile.

Deci vorbim de un imprumut fara adeverinta de venit pe termen scurt la care trebuie sa indeplinesti cateva conditii generale.

In primul rand, trebuie sa ai un cont bancar si un venit.

Aplicarea se face din fata calculatorului, intrand pe site-ul Telecredit si solicitand suma de care ai nevoie.

Asa cum am mai spus si initial, ai nevoie de un buletin si de o copie dupa acesta, dar si de un extras dupa contul tau bancar.

In cateva ore de la aplicare vei primi un SMS in care se regaseste raspunsul institutiei cu privire la cererea ta.

Daca ai fost acceptat, banii iti vor intra in cont chiar in aceeasi zi, deci in mai putin de 24 ore.

Returnarea imprumutului fara adeverinta de venit de la Telecredit se face in termenul agreat prin contract si are loc automat, adica banii necesari se retrag prin debitarea contului tau bancar.

Bineinteles ca si acest IFN iti ofera posibilitatea de a rambursa anticipat creditul fara a aplica comisioane suplimentare.

In general orice IFN nu are comisioane precum o banca, iar singurul cost pe langa dobanda este acela de intarziere.

In cazul acesta, atat Telecredit cat si alte IFN-uri, percep un comision preferential pentru fiecare zi de intarziere.

La prezentul IFN vorbim de o dobanda de penalizare de 1,2%/zi.

Totodata, daca figurezi in Biroul de Credit nu trebuie sa iti faci probleme in aceasta privinta deoarece Telecredit vine in intampinarea si celor restantieri cu un ajutor financiar generos.

Viva Credit

Viva Credit, cu o experienta de ceva ani buni pe piata este un IFN care iti ofera pana la 1000 lei, uneori in mai putin de o ora.

Pastrand aceeasi regula generala a majoritatii IFN-urilor romanesti, nici aici nu exista nevoia unei adeverinte de venit si comisioanele sunt ca si inexistente.

De asemenea, daca ai peste 21 ani, salariu, pensie sau orice alt tip de venit si un cont deschis la banca, adica respecti conditiile generale impuse de aceasta institutie, primul imprumut vine cu dobanda 0.

Ce inseamna acest lucru mai exact?

Pur si simplu nu te indatorezi cu nimic in plus fata de companie, astfel incat la data scadenta platesti tot atat cat ai ridicat.

Pentru un credit fara adeverinta de venit nu sunt necesare deplasari pentru intocmirea si semnarea actelor, deoarece vorbim de un imprumut acordat prin completarea unui formular online.

In prezent, Viva Credit nu solicita decat un act de identitate si cel mai probabil nu va face verificari in Biroul de Credit pentru a vedea daca ai statut de rau platnic.

Mai trebuie spus ca acest imprumut este unul dedicat problemelor ce trebuie rezolvate rapid si deci vorbim si de un termen scurt de rambursare, de maxim 30 zile.

Garantiile imobiliare nu sunt necesare, codebitorii nici atat, insa atunci cand aplici pentru un imprumut trebuie sa fii in totalitate sigur ca rambursarea la termenul stabilit prin contract nu va fi o problema.

Asta deoarce penalitatile sunt mari, mai precis e vorba de 1,25% dobanda penalizatoare pe zi si in unele cazuri, daca nu se ajunge la un consens, institutia isi rezerva dreptul legal de a te actiona in judecata.

In acest caz, toate cheltuielile vor fi achitate de catre clientul rau platnic.

In orice situatie, atat Viva Credit, cat si alt IFN pentru a nu se ajunge aici iti ofera o prelungire a termenului scadent, bineinteles, cu un anumte cost, astfel incat tu sa ai posibilitatea sa te achiti in timp de datorii.

Cat despre cei care se gasesc cu restante la Biroul de Credit si au nevoie de un imprumut fara adeverinta de venit acordat in timp util, putem spune ca Viva Credit este o alta alternativa buna de luat in seama, mai ales ca suma maxima oferita de 1000 lei nu e deloc de neglijat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *