Credit neplatit Provident. Ce trebuie pentru refinantare?

Cu totii stim ca unul din aspectele negative atunci cand vine vorba de accesarea unui credit bancar este birocratia.

Ca sa obtii un astfel de credit trebuie sa faci multe drumuri la banca si sa strangi multe documente si dovezi.

De fapt, de multe ori banca solicita si un codebitor si poate si garantii.

Ca sa eviti aceste lucruri, poti sa accesezi usor si cat se poate de rapid un credit nebancar. De exemplu, creditul marca Provident care impune niste conditii reduse de eligibilitate si nu solicita codebitori, giranti sau garantii.

Provident reprezinta una dintre cele mai cunoscute institutii financiare nebancare din Romania, fiind autorizata de BNR inca din anul de gratie 2006.

Aceasta societate nebancara si-a adaptat serviciile la nevoile urgente ale tuturor clientilor.

In prezent, Provident ofera unul dintre cele mai rapide imprumuturi online nebancare.

Metoda de aplicare este online, nu trebuie decat o simpla completare a unui formular pe site-ul Provident. Cererea se va procesa dupa care vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un consultant care iti va prezenta datele contractului in detaliu.

Ca sa aplici nu iti trebuie decat doua documente si anume: datele din cartea de identitate si dovada unui venit lunar de cel putin 270 lei.

Creditul Provident se acorda fara giranti sau taxe ascunse. Dupa ce iti este aprobat creditul, urmeaza sa alegi ce varianta doresti sa alegi pentru a intra in posesia banilor.

Cea mai rapida optiune este cea de livrare a banilor la domiciliu pentru care se achita un comision agentului Provident care se va deplasa la tine acasa in cel mult 48 de ore pentru a-ti oferi banii in mana.

A doua optiune este cea de livrare a banilor intr-un cont bancar in termen de 10 zile de la aprobarea imprumutului.

La un prim credit Provident vei putea primi o suma cuprinsa intre 500 si 3.500 de lei. La al doilea imprumut suma maxima pe care o poti imprumuta este de 5.000 lei.

Ratele sunt fixe in mod garantat, termenul de restituire a banilor este unul flexibil si difera in functie de suma imprumutata si de istoricul colaborarilor cu Provident.

Daca folosesti calculatorul de rate de pe site-ul Provident poti sa afli imediat care este perioada maxima de restituire precum si valoarea ratelor.

Provident fiind o institutie financiara nebancara, dobanzile practicate sunt mai mari decat in cazul creditelor bancare.

Indicat ar fi sa apelezi la un IFN pentru a imprumuta sume mici de care ai nevoie urgent.

Cu alte cuvinte, se poate spune ca Provident poate fi o societate de incredere care te poate ajuta atunci cand ai nevoie cu sume variabile, iar serviciile sale sunt gandite pentru economisirea timpului tau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *