Credit fara extras de cont online. Atunci cand nu ai card

Prin intermediul acestui credit poti imprumuta sume ce se situeaza intre minim 300 lei si maxim 1.000 lei pe o perioada de maxim 30 de zile.

Pentru acest credit nu vei avea nevoie niciodata de giranti sau garantii. Poti opta sa primesti banii direct in mana sau pe card, creditul este in totalitate online, completarea cererii iti ia cateva minute iar aprobarea o primesti in maximum 15 minute.

Nu se percep costuri suplimentare, nu se percep comision de analiza, rambursare anticipata sau alte asemenea comisioane.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru accesarea lui sunt: varsta minima 21 ani, cea maxima 70 ani, sa fii cetatean roman, sa ai un venit stabil lunar si sa ai un cont in banca atunci cand vrei sa primesti banii pe card.

Pe cererea online trebuie sa completezi si datele de pe cardul de debit pe care iti primesti veniturile lunare deoarece suma pe care trebuie sa o restitui catre Allegro va fi retrasa la data stabilita automat.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca la data scadenta ai bani suficienti pe card, astfel incat sa restitui creditul.

Chiar daca o cerere ti-a fost respinsa, ai posibilitatea dupa aproximativ 60 de zile sa aplici online din nou.

Poti solicita un nou imprumut Allegro de indata ce l-ai achitat pe cel anterior.

Pentru a ridica banii de la CEC Bank ai nevoie doar de actul de identitate.

Daca doresti banii pe card si inaintezi o cerere pana la ora 12, atunci vei primi banii in aceeasi zi.

Daca soliciti banii dupa ora 15 vei primi suma dorita a doua zi, incepand cu ora 9.

In cazul in care doresti banii in mana si completezi cererea pana in ora 12 amiaza, vei primi banii in aceeasi zi la una dintre sucursalele CEC la care alegi sa te prezinti.

Creditul Allegro este destinat rezolvarilor problemelor urgente neprevazute, iar perioada de rambursare este de maximum 30 de zile.

La Allegro achiti pe langa suma solicitata si dobanda fixa aferenta sumei de bani ceruta intr-o singura transa fara comisioane sau taxe suplimentare.

Dupa achitarea primului credit Allegro iti ofera o posibilitate foarte buna: sa imprumuti orice suma de bani cuprinsa intre 300 si 1000 lei.

Dobanda se calculeaza in functie de suma ceruta si de perioada de rambursare pe care o alegi personal.

Daca intarzii cu plata ratei atunci vei fi pasibil de o penalizare de 3%/zi din valoarea sumei imprumutate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *